Gratis verzending voor bestellingen boven 100,- euro in heel Europa

Zoeken

Voorwaarden en condities

VERKOOPVOORWAARDEN

De verkoper van de producten zoals gepresenteerd in de online catalogus op de site www.paulmeccanico.com is Paul Meccanico Srls gevestigd (juridisch en operationeel) in Italië, Sarnano (MC), via Gavasci n. 15 (btw-nummer 01886440435).

In het (ver)koopcontract tussen Paul Meccanico Srls hierna te noemen het Bedrijf) en de koper (hierna te noemen de Klant), zijn alleen de algemene voorwaarden van toepassing die op het moment van bestellen gehanteerd worden.

Eventuele andere condities worden niet erkend. Het staat het bedrijf vrij om op ieder moment de condities te wijzigen.

TOT STAND KOMEN VERKOOPCONTRACT

De overeenkomst tussen Bedrijf en Klant, wordt geacht gesloten te zijn op het moment dat het Bedrijf per email een orderbevestiging stuurt aan de Klant. Deze bestelling wordt echter pas geleverd nadat er betaald is.

In de bevestigende email worden alle door de Klant opgegeven gegevens herhaald, zoals: de belangrijkste informatie over de bestelde producten, de prijzen, de betaalmethodes en de transportkosten. De Klant moet zelf de juistheid van de gegevens checken en in geval van wijzigingen direct onze klantenservice informeren (customservice@paulmeccanico.com).

Het Bedrijf kan altijd naar eigen goeddunken besluiten om bepaalde bestellingen niet te accepteren.

Een integraal onderdeel van de totstandkoming van de overeenkomst, is het notie nemen en accepteren van de huidige algemene verkoopvoorwaarden door de klant. Volgens de regels voor verkoop op afstand, dient de Klant een kopie van deze voorwaarden te bewaren door ze te printen of elektronisch op te slaan.

De Klant kan op de site van het Bedrijf (www.paulmeccanico.com) alleen de producten zien en bestellen die in de catalogus staan op het moment van bestelling.

KLEINE VOORKOMENDE VERSCHILLEN

Ondanks dat we ons uiterste best doen om de kleuren zo echt mogelijk over te laten komen, kunnen er kleine verschillen voorkomen tussen de kleuren op de foto’s en de werkelijke kleuren. Dit komt meestal door de instellingen van de videokleuren en deze verschillen kunnen niet als product defect worden aangemerkt.

Doordat onze producten handgemaakt zijn, kunnen er altijd kleine onregelmatigheden in stiksels en andere, voor de kwaliteit niet relevante, details voorkomen en ook deze kunnen niet als defect beschouwd worden als deze uitsluitend te wijten zijn aan het handwerk waarmee de tas gemaakt is.

PRIJZEN

De prijzen van de producten zijn uitgedrukt in euro’s en inclusief btw volgens de prijslijst die geldt op het moment dat de klant bestelt.

RETOURBELEID

Volgens de EU-regels voor e-commerce, kan de eind Klant (die goederen bestelt als natuurlijk persoon, zonder btw-nummer) binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen zonder opgaaf van redenen afzien van de koop. De Klant kan dit doen door een mail te sturen naar customerservice@paulmeccanico.international daarin zijn/haar gegevens (naam, adres, klantnummer) en de gegevens van het product (model, datum van aankoop). Als deze gegevens ontvangen zijn, neemt de klantenservice contact met de Klant op met instructies voor de retourzending en een autorisatie code. De Klant dient op haar beurt de goederen te retourneren binnen 10 werkdagen na autorisatie van de retourzending. Met de ontvangen code duidelijk zichtbaar aan de buitenkant van de verpakking. Zonder deze code wordt de retourzending niet geaccepteerd. De keuze van de koerier en de aan de retourzending gekoppelde kosten zijn voor rekening van het Bedrijf.

De volgende voorwaarden zijn ook van toepassing op de retourzendingen: Alle goederen moeten in perfecte staat worden geretourneerd, moeten compleet zijn en mogen geen sporen van gebruik hebben. De retourzending wordt dus niet geaccepteerd als het product beschadigd is tijdens het retour transport, als het product duidelijke zichtbare sporen van gebruik heeft of er essentiële onderdelen ontbreken, zoals attributen, etiketten of labels. Na inspectie van het product en controle van de retourvoorwaarden, wordt het door de klant betaalde aankoopbedrag volledig gerestitueerd (op de originele verzendkosten na) binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen in het magazijn. Daarvoor wordt het door de klant voor de aankoop gebruikte betaalsysteem gebruikt (creditcard, overschrijving etc.).

Na inspectie van het product en controle van de retourvoorwaarden, wordt het door de klant betaalde aankoopbedrag volledig gerestitueerd (op de originele verzendkosten na) binnen 14 werkdagen na ontvangst van de goederen in het magazijn. Daarvoor wordt het door de klant voor de aankoop gebruikte betaalsysteem gebruikt (creditcard, overschrijving etc.). Mochten de geretourneerde goederen beschadigd zijn tijdens transport, dan moet het Bedrijf dit binnen 10 werkdagen na ontvangst van de goederen melden aan de klant, zodat deze verhaal kan halen bij de transporteur. Hiervoor zal het Bedrijf de retourzending formeel weigeren en worden de goederen ter beschikking gesteld van de Klant voor vervanging. Het verzoek om retourzending wordt tegelijkertijd geannuleerd.

Als het product defect aankomt bij de Klant of niet correspondeert met het bestelde product, dan worden uiteraard de aankoopprijs, de verzendkosten en de retourkosten volledig vergoed.

Als defect wordt niet aangemerkt:

  • Tekenen van normaal gebruik

  • Tekenen van abnormaal gebruik

De Klant moet bij ontvangst het product inspecteren en eventuele zaken die niet deugen meteen bij het Bedrijf melden (customerservice@paulmeccanico.international).

Het recht op retourneren is niet van toepassing op producten die door Paul Meccanico op maat gemaakt zijn (met prints en modellen die specifiek voor een klant gemaakt zijn).

GARANTIE

De garantie op het product is de garantie die geldt volgens de Italiaanse wet op het moment van de afronding van de bestelling.

DATA AND PRIVACY BESCHERMING

Het Bedrijf deelt, geeft of verkoopt geen gegevens van klanten met/aan derden. De data die wij van de klant hebben, worden uitsluitend aan derde partijen doorgegeven ten behoeve van het transport van de door de Klant gekochte goederen naar het door deze Klant aan ons opgegeven adres. Alle data die door de klant die de klant opgeeft via onze website (www.paulmeccanico.com) worden uitsluitend door ons intern gebruikt.

BESCHERMING INDUSTRIEEL EIGENDOM

Het industrieel eigendom is beschermd onder de wet en regelgeving die geldt op het moment van uitvoering van de bestelling.

COPYRIGHT

Het is verboden om zonder uitdrukkelijke toestemming of licentie van Paul Meccanico srls producten te maken of te verkopen onder de naam Paul Meccanico. Het is ook verboden om elementen (of delen daarvan) van de website (www.paulmeccanico.com) te gebruiken, zoals foto’s, grafische vormgeving, prints en teksten, die eigendom zijn van Paul Meccanico srls en vallen onder bescherming van het intellectueel eigendom. Voor alles wat niet uitdrukkelijk bepaald is, verwijzen we naar de nationale regelgeving en, bij afwezigheid daarvan, naar de EU-wetgeving met betrekking tot e-commerce.

GELDEND RECHT

Deze algemene verkoopvoorwaarden vallen onder de Italiaanse wet. In geval van geschillen die voortkomen uit deze algemene verkoopvoorwaarden tussen Paul Meccanico srls en haar Klant, is de Rechtbank in Macerata de bevoegde Rechtbank..

BETAALMETHODEN

Geaccepteerde betaalmethoden zijn:

PAYPAL OF CREDIT CARD

Je kunt je aankopen op een simpele en veilige manier betalen via Paypal of met Credit Card (American Express, Mastercard, Visa, Visa Electron).

BETALING VIA BANKOVERSCHRIJVING

Je kunt ook betaling door een overboeking ten name van:

Paul Meccanico Srls

Unicredit Bank – Filiale di Tolentino

Iban: IT36W0200869201000103777564

Om de verzending te versnellen adviseren we om ons de gegevens van de overboeking per email te sturen (customerservice@paulmeccanico.international).

TRANSPORT EN LEVERING

De door het Bedrijf bevestigde bestellingen worden verzonden naar het door de Klant opgegeven adres. Het transport wordt uitgevoerd door een koerier naar keuze van het Bedrijf. Het Bedrijf stuurt een email naar de Klant met een bevestiging van de verzending, een link en tracking code. Als de goederen afgeleverd zijn, controleert de Klant of de hoeveelheid pakken overeenkomt met het aantal op het transport document en of de verpakking heel zijn. Mogelijke schade aan de pakketten en/of de producten of het niet overeenkomen va het aantal pakketten, moeten meteen aangetekend worden op het afleverformulier van de transporteur. Als de Klant de zending accepteert zonder te doen wat hierboven genoemd staat en zonder het aflever formulier van de transporteur in te vullen, zal Paul Meccanico geen claims van de Klant voor deze zending accepteren.

De volgende levertijden (in werkdagen, d.w.z. exclusief zaterdagen en zon- en feestdagen) zullen ongeveer gelden:

Binnen Italië: 1-2 dagen

Binnen Europa: 2-7 dagen

Paul Meccanico is niet verantwoordelijk voor compensatie van schade ontstaan door redenen die buiten haar macht liggen, zoals stakingen, opschorten van transporten door de transporteur etc.

Verzendkosten worden berekend in de winkelwagen.
Eventuele douanerechten kunnen niet worden ingeschat door het Bedrijf en zij komen voor rekening van de Klant en moeten aan de koerier worden betaald bij aflevering. Dit is niet van toepassing voor Nederland en België.

Zoeken

Comunemente cercato