Gratis verzending voor bestellingen boven 100,- euro in heel Europa

Zoeken

Paul Meccanico wordt onderdeel van het technisch wetenschappelijk comité van Ipsia

Het "Renzo Frau" Ipsia van Sarnano bereidt zich voor om een ongekend evenement te verwelkomen. "La primavera del Frau", een week van culturele wedergeboorte met evenementen, debatten en zeer belangrijke gasten die van 12 tot 17 april 2021 zal worden gehouden. Een belangrijke etalage voor het instituut dat de leerlingen een ruimte wil bieden die geheel gewijd is aan cultuur en aan de toekomst, waarbij de kinderen de gelegenheid zullen hebben talrijke gasten te ontmoeten.

Tijdens deze week, om precies te zijn woensdag 14 april, zal ook het ontluikende Technisch Wetenschappelijk Comité (CTS) van Ipsia "Renzo Frau" worden gepresenteerd, een gelegenheid om samen te werken en opnieuw na te denken over de toekomst door middel van een voortdurend gesprek tussen de school en bedrijven, lokale instanties, instituten en universiteiten. Met trots om deel uit te maken van de C.T.S. zal ook PAUL MECCANICO aanwezig zijn, vertegenwoordigd door haar modeontwerper Paul Albert Dari, die zijn stilistische kennis, opgedaan in vele jaren ervaring, ter beschikking zal stellen van de leerlingen.

Gezien de oranje zone, en de terugkeer in aanwezigheid van slechts 50% van de kinderen, zal het evenement volledig online plaats vinden. Een andere manier om te laten zien dat afstandsonderwijs en technologie veel middelen hebben opgeleverd voor een school die voortdurend innoveert en aan de toekomst denkt.

Talrijke belangrijke gasten zullen aan het initiatief deelnemen, waaronder Massimo Temporelli (wetenschapspopularisator voor web, radio en TV), Lucrezia Ercoli (professor en artistiek directeur van "Popsophia"), Piero Massimo Macchini (internationaal artiest en komiek), Lucia Tancredi (schrijfster en lerares), Nicola Mastronardi (schrijfster, journaliste en auteur van TV-programma's), Andrea Cacciavillani (scenarioschrijfster en schrijfster) en kapitein Giacomo de Carlini (Compagnia dei Carabinieri di Tolentino).

De hoofdgast van de eerste editie van "La primavera del Frau" zal de acteur, stemacteur en TV-presentator Neri Marcorè zijn.

Paul Meccanico, primavera del Frau, rinascita culturale, Ipsia Sarnano, Sarnano

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze verschijnen.

Zoeken

Comunemente cercato