Gratis verzending voor bestellingen boven 100,- euro in heel Europa

Zoeken

SARNANOSCAPE5 - Giovani artisti in mostra come fashion designer

SARNANOSCAPE5 - Jonge kunstenaars als modeontwerpster te zien dankzij de samenwerking tussen Paul Meccanico en de Academie voor Schone Kunsten van Macerata voor het "Airtstone Project".

SarnanoScape5

Andrea Giorgetti, Elisa Vitali, Francesca Ferracuti, Elisa Moretti, Marianna Guerra, Diana Avenoso, Giulia Maponi, Martina Taffetani, Ilaria Di Mambro, Hisako Mori en Rebecca Quintavalle. Zij zijn de elf jonge talenten, studenten van de Academie voor Schone Kunsten van Macerata die hebben deelgenomen aan het AIRSTONE project.

De jonge kunstenaars experimenteerden als modeontwerpers en ontwierpen voor Paul Meccanico zeer originele tassen met een zeer hoog grafisch gehalte.
Het Airstone-project werd door het bedrijf Paul Meccanico voorgesteld aan de Academie voor Schone Kunsten en werd onmiddellijk met vertrouwen ontvangen en gewaardeerd door Monica Manfrini en Piero Orlandi.

In zeer korte tijd ontstonden de projecten van de jonge modeontwerpers die, gecomponeerd en gedrukt op grote hardcover, deel uitmaakten van de tentoonstelling die werd georganiseerd door Spazio Lavi! samen met de vier bekroonde tassen die, concreet gemaakt, nu in alle opzichten Airstone Paul Meccanico tassen zijn en verkrijgbaar in onze online winkel.

De beste tassen van het Airstone Project

www.paulmeccanico.com

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze verschijnen.

Zoeken

Comunemente cercato