Gratis verzending voor bestellingen boven 100,- euro in heel Europa

Zoeken

Het beste cadeau om te geven is een UNIEK STUK

Het geschenk heeft, als het echt uit het hart komt, een enorme betekenis omdat het een manier is om een band te versterken, een relatie te verstevigen of een nieuwe vriendschap aan te knopen.

Naast de meer klassieke terugkerende gelegenheden van Kerstmis, verjaardag, Valentijnsdag en jubileum, zijn er zoveel gelegenheden waarbij we een geschenk moeten kiezen en de keuze is heel belangrijk omdat we daarmee een boodschap sturen naar degenen die het ontvangen. Daarom IS ONS ADVIES EENHEID TE GEVEN.

We hebben tien redenen op een rijtje gezet waarom het geven van een uniek stuk de beste keuze is.

Uniekheid geven betekent in feite:

1) Maak een uniek, exclusief en origineel geschenk. Met de garantie dat er geen ander stuk in de wereld is zoals het gegeven stuk, wordt het geschenk automatisch speciaal.

2) Maak een handgemaakt geschenk. Van de conceptie, over het ontwerp, over de realisatie, tot de creatie, tot de verpakking en de verzending, in één stuk, alles wordt strikt met de hand gedaan.

3) Geef een duidelijke en romantische boodschap. Uniekheid geven is een beetje de ontvanger vertellen dat hij of zij iets unieks en speciaals verdient omdat hij of zij ook zo is.

4) Ondersteun artistiek talent en behoud lokale ambachtelijke tradities. Het kopen van een uniek handgemaakt stuk is ook een manier om de creatieve of de traditionele werkplaats die het heeft gemaakt te complimenteren. Zij zijn de eerste slachtoffers van massa-standaardisatie, van made in China of van namaak made in Italy. Het betekent dat je hen blijft laten geloven in hun droom. En weet je wat hun droom is? Geen geld verdienen maar je werk met liefde blijven doen.

5) Respect voor het milieu. In feite beperkt het vakmanschap het gebruik van machines en chemicaliën.

6) Geef positieve energie. De ambachtsman, de kunstenaar en de creatieveling leggen ziel en enthousiasme in hun producten. Energie en enthousiasme. Dat zijn de twee belangrijkste dingen die we graag cadeau willen geven.

7) Geef transparantie. U zult met zekerheid kunnen zeggen wie het product heeft gemaakt en vooral hoe ze het hebben gemaakt. In het tijdperk van bedrog en uitvluchten, vind je dat weinig?

8) Voel je "talentscout". Een nieuwe kunstenaar ontdekken, een nieuw merk ontdekken dat uw waarden weerspiegelt, artisanale ateliers ontdekken die hun kleine bedrijf met passie en opoffering uitoefenen, is echt een stimulerende zaak. Je wordt uiteindelijk fan van het merk en niet alleen klant.

9) Een culturele keuze maken. Het betekent zich niet herkennen in eenvormigheid maar op een nieuwe manier denken. Het betekent het andere waarderen, de kleine imperfectie waarderen. Dit is zeker een goede manier om nieuwe inspiratie op te doen.

10) Geef een verhaal cadeau. Als je uniciteit geeft, geef je in feite geen voorwerp weg, maar een stukje leven van de kunstenaar en van het merk dat dat voorwerp heeft gemaakt.

Telkens wanneer u een geschenk kiest, denk dan aan deze decaloog en u zult zien dat uw geschenk een andere smaak zal hebben. U zult stoppen met improviseren en u zult op zoek gaan naar een uniek geschenk, omdat u zich ervan bewust zult zijn dat de charme van de eeuwigheid besloten ligt in uniciteit.ONTDEK ONZE UNIEKE STUKKEN!

Laat een reactie achter (alle velden zijn verplicht)

Reacties worden eerst goedgekeurd voordat ze verschijnen.

Zoeken

Comunemente cercato